Botilbud til dig med skizofreni

Har du selv skizofreni eller kender du en der har skizofreni og leder efter et botilbud? Så er du kommet til det rette sted.

Måløvgård er et bosted, hvor personalet har speciale i at støtte og tilbyde behandling til personer med skizofreni og lettere personlighedsforstyrrelser. Vi tilbyder vores beboere nogen gode og trygge rammer, som giver mulighed for, at personen kan udvikle sig.

Lige nu har vi ledige pladser, så ring på telefon 44 77 18 60  og få en uforpligtende snak om det at bo på Måløvgård eller skriv en mail til maaloevgaard@balk.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Hvad er skizofreni?

Skizofreni er en psykisk lidelse, som kan give mange forskellige symptomer herunder for eksempel stemmehøring, synshallucinationer, uvirkelighedsfølelse, nedsat energi og social tilbagetrækning. Ingen personer er ens, og de symptomer den enkelte oplever kan være vidt forskellige – men på Måløvgård er personalet vant til at støtte personer med skizofreni og have fokus på den enkelte beboers vanskeligheder og ressourcer.

Hvis man har skizofreni er det vigtigt at man får behandling så tidligt som muligt, så man er sikret den bedst mulige hjælp. Så er du selv ramt – eller kender du en, som er ramt af skizofreni er Måløvgård måske det rigtige tilbud for dig.

Beboer i eget hjem

Hos os får beboerne deres eget værelse og adgang til hyggelige og hjemlige fællesarealer. Her får beboerne mulighed for at indgå i nogen trygge fællesskaber med de andre beboere, men har samtidigt mulighed for at trække sig tilbage ved behov for det. Det er vigtigt for os, at vi møder den enkelte beboer med respekt og i øjenhøjde. Derfor har vi hele tiden øje for, hvad den enkelte ønsker sig og har behov for af støtte.

Et helhedsorienteret tilbud

Vælger man at bo på Måløvgård, så vil vi både tilbyde støtte til vedkommende der er ramt af sygdommen, men vi tilbyder også støtte og vejledning til den enkeltes familie og øvrige pårørende. Vi støtter desuden beboerens samarbejde med jobcentret, sagsbehandleren fra kommunen og beboerens eventuelle kontakt med psykiatrien eller praktiksteder. Med andre ord tilbyder vi et helhedsorienteret behandlingstilbud, og giver demed vores beboere den bedste hjælp og de bedste rammer mod et bedre liv.

Vil du høre mere?

Kontakt os på 44 77 18 60maaloevgaard@balk.dk eller bliv ringet op ved at udfylde formularen.